Hieronder zult u een heel aantal uitgewerkte voorbeeldformules vinden waarin we elk jaar andere gerechtjes en smaken hanteren!
Vindt u nog niet wat u zoekt? Heeft u nog een andere idee, vraag of voorstel? Aarzel zeker niet ons te contacteren, want we werken ook volledig op maat!
We denken graag mee met u om uw catering zo nauw mogelijk te laten aansluiten bij het concept en de wensen van uw feest!
Mondiaal aanbod om uw gasten te verwennen met hapjes die net dat tikkeltje anders zijn! Hieronder vindt u een aantal voorbeelden uit ons assortiment. Per uur receptie raden we doorgaans 4 hapjes aan.
Laat uw gasten tijdens uw receptie zichzelf bedienen van onze tapasborden met authentieke kwaliteitsproducten. Dit is een perfecte inloper voor een maaltijd of een uitstekende aanvulling op receptiehapjes in rondgang! De producten op de tapasborden variëren per jaar en seizoen!
Een opeenvolging van 6 authentieke street snacks uit verschillende delen van de wereld. Hieronder vindt u enkele voorbeelden, waarbij de keuze uiteindelijk wordt gemaakt door de chef in functie van seizoen, aanbod en in dialoog met de klant.
Een opbouwend meergangen menu in losse sfeer uit verschillende hoeken van de wereld. Hieronder vindt u enkele voorbeelden, waarbij de keuze uiteindelijk wordt gemaakt door de chef in functie van seizoen, aanbod en in dialoog met de klant.
Klassieker zittend diner, maar met onze wereldse smaken? Geen enkel probleem! Vraag gerust offerte aan afhankelijk van het gewenst aantal gangen en concept van uw evenement!
KLASSIEK: Voorgerecht, hoofdgerecht, dessert (45€)
SHARING HOOFDGERECHT: Stuk vlees met bijgerechten (25€)
SHARING VERSCHILLENDE GERECHTEN: 3 kleinere hoofdgerechten samen (38€)
De gasten krijgen de keuze om zelf aan te schuiven aan een werelds buffet onderverdeeld in 3 gerechten! Inhoudelijke keuze van gerechten wordt gemaakt in functie van seizoen, aanbod en in dialoog met de klant.
Voor wie eens op zoek is naar iets anders dan de typische BBQ-worst!
Een Mixed Grill met wereldse invulling die wisselt per seizoen! We bieden onze Mixed Grill aan in drie gangen, zo wordt elk stuk vlees vergezeld van een passende salade, saus, aardappel of brood om zo de internationale smaakwandeling perfect tot zijn recht te laten komen!
Zin een stevig stuk vlees? Dan is onze ENTRECÔTE BBQ iets voor u! Gegrilde stukken rundsvlees met een assortiment aan alternatieve salades zoals Chinese Tijgersalade, Griekse boerensalade, Midden-Oosterse zoetzure salade en frisse bladsalade! Verder serveren we dit samen met geroosterde aardappelen, waaier aan koude sauzen en een warme saus en vers afgebakken brood.
Hetzelfde concept als onze Mixed Grill, maar met meer exclusieve stukken zoals lamskroon, pata negra iberico, gerijpte steaks, gegrilde gamba's, etc. Voorstel en aanbod maken we afhankelijk van aanbod, wens van de klant en humeur van de chef!
Mexicaanse taco's in typische foodtruck stijl! Ideaal voor een losse babyborrel, after work, personeelsfeest, communie, noem maar op!
Wij serveren twee type taco's voor u en uw gezelschap.
Vergezeld van extra hot sauces, koriander, limoen en gepekelde jalapeños
Op een lekker losse manier originele cocktails aanbieden aan uw gasten? Bij ons kan u een ‘punch-tafel’ afhalen waarbij wij de punches, glaswerk, ijs, garnituur en alle andere benodigdheden voorzien, zodat u en uw gasten zichzelf kunnen bedienen naar believen. Punches zijn weer helemaal hip!
Punch is een aloude manier van drinken en is eigenlijk het eerste ‘gemengde alcoholische drankje’ uit de geschiedenis, nog lang voor de latere eenpersoons versies en de uiteindelijke ‘cocktail’. Punch is traditiegewijs een sociaal gebeuren, waar iemand een punch bereidde en men dan met een groep mensen punch dronk uit kleine kopjes of bekers. Nu beleeft de cocktailpunch een revival!
Elke punch staat op vijf benen: spirit (de drank), citrus (het zure), suiker (het zoete), water (de aanlenging, kan ook thee zijn of vruchtensappen) en spice (specerijen zoals vanille, nootmuskaat, kaneel, etc.). Bijna elke goeie punch begint met een Oleo-Saccharum, dat is een acht uur lange maceratie van citrusschillen in suiker. De suiker trekt alle etherische oliën van de vrucht uit de schil en zo bekomt men een geurende en smaakvolle suiker die dan als basis zal spelen met de andere gemengde ingrediënten.
Bij Punchtafel op afhaal/levering: