REVIEWS

Gisteravond de "Teaser Night" bijgewoond, try-out van nieuwe gerechtjes voor het winterseizoen dat start begin november. Zeer lekkere creaties, concept van food sharing blijft top. Er is ook wat extra ruimte, ideaal voor kleine groepjes. Kortom, wij zijn fan!
Erik Teerlinck
Het was inderdaad heel lekker en verzorgd!
Katelijne d'Haenens
Het More is Mess-menu is een aanrader
De verschillende gerechtjes testen je smaakpapillen
Bij het serveren van de gerechtjes ,zeggen ze welke ingrediënten gebruikt zijn
Op de drankenkaart vind je uitgebreid assortiment van witte & rode wijn alsook bieren
Het is hier gezellig tafelen met een vriendelijke en vlotte bediening
Marc Thys
Wij aten de menu, dwz de hele kaart. Zalig gewoon! Happy food noem ik dit. Grote fan!
Evelyne Vanpoucke
I just love it. It's a great concept and experience. I cannot wait to come back and find out new surprises. And they have the best tequila ever Riazul Premium Añejo. Just the best!!!
Andres Villagomez
Vernieuwende cocktails in een leuke setting. Grote fan van de barfood en de hoofdgerechten zijn niet alledaags. Zeker de moeite!
Klaas Vankeersbilck
Gisteren gaan eten in "De Mess". Super avond gehad. Heel lekker gegeten in een tof en gezellig kader, heel vlotte en vriendelijke bediening. Elk gerechtje was een ontdekking op zich en was telkens om duimen en vingers af te likken (soms zelfs letterlijk te nemen :-) ) Kortom supergeslaagd, dank je wel aan de mensen van de Mess! doe zo verder!!!
Stijn De Loof
Het was voor ons de eerste kennismaking met de Mess. Het was super lekker en een hele vriendelijke bediening/uitleg. Komen zeker terug!!! Fantastische formule!!! Helemaal in ons straatje.
Roos Colpaert
Super lekker eten, een heel mooi kader !
Heel vriendelijke bediening !
We gaan er zeker terug !
Kathy Beernaerts
Elke mooie stad heeft zo zijn restaurant waar je hemels lekker kan eten en tussen de locals zit. Hoewel 'De Mess' niet in Brugge gesitueerd is, beschouw ik 'De Mess' wel als de ontdekking voor Brugge.
Tweede keer hier genoten van het 'Mess is more' menu en woorden schieten gewoon wederom te kort. Hoe de geniale kok het doet is een raadsel, maar hij stopt zoveel verschillende smaken in elk gerecht, ik heb er absoluut niets op aan te merken. Ok, rijstpap ben ik geen fan van, maar dat is persoonlijke smaak. Verder stuk voor stuk gerechten om je duimen en vingers bij af te likken. Het brasvarken en duck buns waren absoluut de toppers in mijn opinie van het afgelopen menu. Hoewel alle gerechten subliem gecombineerd waren naar textuur en smaak, waarbij elke gerecht je volledig verrast met een nieuw palet van geuren en kleuren, hadden we beide bij deze 2 gerechten spijt dat het al voorbij was zodra de gerechten geconsumeerd waren. Desalniettemin blijft het genot van zo'n rijkelijke bom van smaken nog een dag of 2 nazinderen.
Ik ken persoonlijk een aantal adresjes in België waar je verrukkelijk kan eten, maar 'De Mess' krijgt voor mij nummer 1. Een criticus zal mogelijks zaken aanhalen als, teveel gepresenteerd, en presentatie moet nog verfijnd worden. Ik hoop echter dat 'De Mess' in het elan blijft waar ze nu zitten. Je beleeft hier een culinair enorm leuke avond in een zeer gezellig Brugs decor. En als we dan ook nog de prijs in beschouwing nemen ben je echt meer dan correct voorzien. Ik zou het voor die prijs zelfs nog niet kunnen doen, laat staan die smaken.
Heb ik mezelf te trakteren, dan keer ik gewoon terug.

Dankjewel voor opnieuw een fantastische menu en een geweldige avond!

PS tijdens kookeet heb ik van verschillende chefs hun keuken in 1 keer kunnen proeven. @De Mess; waar waren jullie? Jullie maken die op je duimpje in qua smaak competitie (ok, de moelleux was wel zeer goed op kookeet).

Cheers,

R
Rob Geys