De Mess Sijsele logo

‘MESS IS MORE’ 5 GANGEN MENU - 45€ per persoon
U heeft zin in een culinaire trip met tal van nieuwe smaken of u wilt eigenlijk alles van de kaart eens proeven? Geen probleem, dan is onze ‘Mess is More’ menu de oplossing!

Wij werken volgens onze filosofie altijd met een zeer kleine, seizoensgebonden en dagverse kaart die om de 6 weken volledig van gerechten (en cocktails!) verandert. Omdat we willen dat de meeste mensen zoveel mogelijk van onze kaart in één bezoek kunnen proeven hebben we dan ook onze ‘Mess is More’ menu in het leven geroepen!

Deze menu bestaat uit 5-gangen en beslaat onze volledige kaart, van amuse, voorgerechten, hoofdgerechten tot en met dessert! Zo gaat u alvast een opbouwende, gevarieerde en culinaire avond tegemoet zonder keuzestress.

Bent u vegetariër? Geen probleem, ook daar hebben we een alternatief voorzien zodat u fijn kan meegenieten van de menu!

De menu wordt enkel per tafel geserveerd voor het gehele gezelschap. Vanaf 6 personen serveren wij enkel de menu. Bedankt voor het begrip en smakelijk!

Over Ons

Nood om de werkdag door te spoelen? Zin in een smakelijke hap met vrienden? Op zoek naar een bar om je elleboog wat tijd te geven? Klaar om eens een andere cocktail te proeven?
Welkom in “De Mess”… een bar / world & streetfoodkeet met ballen!

In het voormalig legerpand vind je zowel een goed glas wijn, een speciaal biertje als een verfrissende niet-alledaagse cocktail, dit in combinatie met een van onze multiculturele barsnacks of avontuurlijke gerechten van de eetkaart.
Cocktails volgens onze "goeste"

Onze bar spitst zich toe op een wisselend aanbod van cocktails naar gelang seizoen, aanbod en goesting. Maar naast onze eigen creaties kan je ook terecht voor een deftige classic cocktail, een goed glas wijn, een stevige pint of een whisky, cognac, rum, etc uit ons uitgebreid aanbod. Niet helemaal thuis in de wereld van cocktails, wijnen of spirits? Wees gerust, onze barman van dienst zal u met plezier de weg wijzen in deze fascinerend wereld!
MONDIALE GERECHTJES OM TE DELEN

Vanuit onze passie voor reizen en “goed eten” serveren we seizoensgebonden world & street food gerechtjes uit alle windstreken. Van Mexicaans tot Vietnamees, van “Vlaamse kost” tot gerechtjes uit het Midden Oosten, etc. Wij houden van proeven, daarom is onze kaart opgebouwd uit allemaal kleine authentieke gerechtjes die eventueel kunnen gedeeld worden met het tafelgezelschap. Vers, met passie en met respect voor smaak en cultuur zijn de juiste termen voor een bordje in De Mess!
"Share a drink, share food"

TOT BINNENKORT!
2

Contacteer Ons

De Mess

Bloemisterijstraat 1
8340 Sijsele

info@demess.be
www.demess.be
BTW 0888.318.971
Reserveren: online of op het nummer +32 (0)50 54 53 51
Vanaf meer dan 6 personen alleen telefonisch reserveren!

De Mess is een onderdeel van Koen's Catering Group.
Koen's Catering
Openingsuren
Don: 17u30 tot 23u
Vrij: 17u30 tot 00u
Zat: 17u30 tot 00u
Zon: 17u30 tot 23u

Keuken open tot 21u