De Mess Sijsele logo

De Mess?

Avontuurlijk world & street food concept voor uw event

Een culinaire wereldtrip voor uw gasten

Toegankelijke formules geschikt voor élk type event

Reeds 10 jaar succesvol cateraar met passie en goesting

De Mess Catering

Over Ons

Met De Mess Catering brengen we de sfeer van onze bar naar uw event! Een vernieuwend en avontuurlijk concept, ontstaan vanuit een grote liefde voor world & street food door twee gepassioneerde koks. Onze boeiende gerechten en originele cocktails zijn het resultaat van jaren opzoekwerk, veel proeven en perfectioneren van al het lekkers dat de wereld te bieden heeft. Om die reden worden al onze gerechten dan ook op authentieke wijze bereid en geserveerd!

Met De Mess Catering bieden we ook unieke cocktails en mocktails uit eigen hand en zoals ze horen te zijn! Om de losse sfeer erin te krijgen creëerden we een aantal lekkere punches die mooi worden gepresenteerd en waarbij de mensen zich helemaal zelf kunnen bedienen. Een echte aanrader!

Onze passie is diepgeworteld en onze trips aan wereldsteden als New York, Bangkok en Berlijn staan volledig in functie van “food & drinks”. Dit alles in combinatie met onze jarenlange cateringervaring zorgt voor een perfect georganiseerde en vernieuwende belevenis op uw event.

Wij zijn fan van een 'losse sfeer' en onze zeer flexibele formules lenen zich dan ook voor elk type gelegenheid. Rechtstaan, zitten, een combinatie van, alles kan!
Personeelsfeest, trouwfeest, communie of bedrijfsevent? Met De Mess Catering beleeft u steeds een culinaire wereldtrip! In samenspraak met ons gaat u op zoek naar de perfecte “foodervaring” om deze met uw gasten te delen. De wereldkeuken heeft enorm veel te bieden en die willen we door u en uw gezelschap laten proeven. De passie en “goesting” druipen bij ons letterlijk van het bord!

2

Contacteer Ons

De Mess Catering

De Mess Catering is een onderdeel van Koen's Catering Group.
Koen's Catering
Bloemisterijstraat 1
8340 Sijsele
info@demess.be
www.demess.be
+32 (0)50 54 53 51
BTW 0888.318.971